post

Повечето криптовалути ги часа срив до нулата. Това обяви Бари Силбърт, който е изпълнителен директор на криптохолдинг компанията Digital Currency Group (DCG) по време на конференцията All Markets Summit: Crypto на Yahoo Finance.

Силбърт е част от първия списък на Forbes с най-богатите хора в света, които са забогатели чрез криптовалути. Неговото състояние се изчислява между $400 млн. и $500 млн.

Според него сега има пренасищане от най-различни криптовалути. “Повечето от тях нямат реална полза. Повечето не са и по-различни от другите. Мисля, че в дългосрочен план ще има само едно дигитално злато. Мисля, че ще има само един ориентиран към личното пространство токен. Очаквам да има и само една платформа са умни договори”, коментира Силбърт.

Той обаче бърза да уточни, че това е дългосрочна прогноза. “Може да отнеме 20 години докато всичко това се случи”, казва Силбърт. Затова засега той продължава да инвестира и в нови криптовалути. Според него най-голям шанс за успех имат Bitcoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Zcash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.