post

Криптовалутите все по-често оглавяват новините по всички електронни и печатни медии и все повече хора и в България проявяват интерес към темата.

Досега почти нямаше сериозно обучение за Bitcoin и последвалите го криптовалути, особено пък за хора, които са абсолютно начинаещи в този бизнес.

Съществуваха само няколко курса с чисто техническа насоченост, насочени предимно към програмисти и други IT специалисти, но не и към обикновения човек, който иска да се образова в тази толкова „гореща” нова област и да прецени сам дали това е добра алтернатива за личните му инвестиции.

Добрата новина – вече ИМА такова обучение и то е напълно достъпно, включително и като цена!

Курсът „ВЪВЕДЕНИЕ В КРИПТОВАЛУТИТЕ И КРИПТОТЪРГОВИЯТА” (CRYPTO 101) се организира от сайта Kriptonomika.com – един сравнително нов портал за новини и статии от крипто света, който бързо набира популярност. Автор на курса (и на сайта) е Пламен Петров, блогър, интернет-предприемач, а от близо година – пламенен крипто-ентусиаст и крипто-трейдър.

Обучението е предназначено за всеки, който проявява интерес към криптовалутите и не е нужно да имате каквито и да е предварителни познания по темата. Всичко се обяснява на нормален, човешки език, без прекалено много технически термини, а тези, които са неизбежни са представени с прости примери, така че да се усвоят по най-лесния начин.

Освен основните понятия като какво е Blockchain, как и защо е създаден Bitcoin, кои са основните криптовалути и най-важните понятия, свързани с тях, от този курс ще научите още и как да печелите от крипто и каква е разликата между инвестиране във и търговия със криптовалути.

Курсът е разделен на четири 45-минутни модула с почивка между тях и всеки от модулите завършва с практическо упражнение по съответната тема.

Първото такова обучение беше проведено на 18-ти февруари и отзивите за него бяха много положителни. Следващия курс ще започне точно в 14.00 часа, тази неделя – 11-ти март – отново в хотел „Хемус” в София, а пълната програма и формата за регистрация може да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.