post

Българското подразделение на международната fintech компания Paysera продължава да предефинира финансовите услуги у нас, създавайки нови възможности за малкия бизнес.

Освен услугата за международни валутни преводи, с която Paysera България стъпи на българския пазар, компанията предлага и платежни услуги за търговци. Един от иновативните продукти на Paysera е модерната и функционална онлайн система за продажба и цялостно управление на билети за събития.

Платформата предоставя възможност за създаване на онлайн събития и продажба на електронни билети за тях на всеки, който желае. Клиентите имат възможност да плащат по най-удобният и приятен за тях начин, чрез наличието на различни методи за разплащане, а парите постъпват по сметката на търговеца в реално време. Такси за клиента няма, няма и такса за ползване на системата, нито за Paysera Ticket приложението, а търговецът плаща само при успешно заплатен билет. Клиентите получават своя билет по имейл и могат или да го принтират, или да сканират QR код за активация чрез Paysera Ticket.

Системата позволява създаването на различни типове билети в различни ценови категории, които лесно и бързо могат да бъдат променяни. Възможно е генериране на отстъпки чрез промоционални кодове. Системата се интегрира бързо и лесно с помощта на приставки. Можете да научите повече за нея на https://www.paysera.bg/v2/bg-BG/bileti-za-sybitia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.