post

Изглежда Samsung най-накрая успя да предостави възможността за използване на Samsung Pay на собствениците на смарт часовниците от серията Gear S3 във Великобритания, след като беше обещана преди няколко месеца.

До сега само устройствата, внесени от други държави, в които вече е пусната платежната услуга бяха съвместими с нея, но след два месеца чакане собствениците на всички модели смарт часовници от серията Gear S3 в Обединеното кралство, вече могат да ги използват за плащанията си. Актуализацията е налична за изтегляне и в описанието й се споменава единствено добавянето на поддръжка на Samsung Pay, но за съжаление тя не обхваща серията Gear S2, въпреки че тези часовници трябваше да са съвместими с услугата.

За да започнат да използват Samsung Pay на своя Gear S3, потребителите ще трябва да регистрират кредитна или дебитна карта и да удостоверят самоличноста си, след което да настроят кода за сигурност. След като са направили това, те вече ще могат да плащат лесно и бързо с часовниците си, доближавайки ги към терминалите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.