post

На 19-ти януари се проведе церемонията по награждаване на наградите за Employer Branding в България, организирани от b2b Media. Първите по рода си награди за Employer Branding в страната събират най-добрите компании, които успешно промотират и налагат своята работодателска марка на българския пазар.

Конкурсът включваше 14 категории, някои от които Employer Branding Innovation, Innovation in Talent Education, Employer Brand Leader of the Year и много други. Участие в събитието взеха компании от най-различни сектори на дейност – от хранителната индустрия, през финансовата сфера, компании в сферата на технологиите, до компании за недвижимо имущество.

Като Employer Branding Innovation бе отличена и FinTech компанията Paysera България, която за кратката си история на българския пазар, успя да се наложи не само като изгодна алтернатива на платежните услуги, но и като достоен работодател, ценящ своите служители. Други 12 компании също бяха отличени в останалите категории.

Всички тези компании са доказателство, че значението на позиционирането на брандовете като добри и надеждни работодатели нараства и че в бъдеще, това ще е играе все по-важна роля в процесите по привличане на таланти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.