post

Джейми Димон, ръководител на JP Morgan Chase има особено отношение към Bitcoin, а коментарите му за криптовалутата станаха особено популярни миналия месец, след като я нарече измама и заплаши, че ще уволни всеки, който търгува с нея.

На пръв поглед изглежда, че Димон не е голям фен на Bitcoin, но всъщоност JP Morgan действително закупи криптовалута, малко след коментарите му, а една компания обърна специално внимание на този факт с реклама на цяла страница в Wall Street Journal. Тази компния се казва Eidoo и заяви, че загубата на работа в JP Morgan Chase, може да не е толкова страшна, ако имате възможност да търгувате с криптовалутата с нейното гъвкаво приложение.

Докато Eidoo се възползваше от думите на Димон, за да рекламира приложението си, то беше изтеглено над 50 000 пъти, което показва, че стратегията й е била успешна. Всъщност компанията преобръща модела за обмен на криптовалута, позволявайки на потребителите да държат Bitcoin и Ethereum, както и всички ERC20 токени, поддържайки широко портфолио от символи и криптоцикли в едно приложение. Eidoo е разработила собствен хибриден модел, който позволява на потребителите да купуват токени директно с ETH, а обменът създава ефективни интелигентни договори, даващи им възможност да се движат директно между ETH и всички ERC20 токени. Компанията планира също така и стартиране на подобна хибридна борса за Bitcoin.

Приложението има удобен и елегантен интерфейс и дава на потребителите контрол над техните частни ключове, оставайки същевременно в крак с оригиналния децентрализиран модел на Bitcoin.

Тъй като криптокомпозициите нарастват на брой, необходимостта от нови и по-добри портфейли и борси също расте. Старият обмен, като Coinbase и Bitrex все още работи, но Eidoo е нещо съвсем различно, тъй като според компанията потребителите имат нужда от свобода, а приложението им я дава по един наистина елегантен и ясен начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.