post

Финтех компанията Curve и счетоводната компания Xero обявиха, че са сключили партньорство и заедно ще предлагат дигитални счетоводни услуги, съобщава TechCrunch. Основната услуга ще е помощ при описването на разходи и подаването на съответните документи.

Услугата ще е част от по-голям пакет, наречен Curve Connect. Тя ще обединява различни услуги от различни външни фирми с цел да улесни управлението на парите и бюджета. Функцията с Xero ще позволи управлението на разходите на картата Curve и всички свързани с нея карти. Разходите ще се добавят автоматично в счетоводния софтуер на Xero, като към тях ще се добавят и съответните касови бележки и фактури, които потребителят е снимал с Curve.

Идеята е управлението и изчислението на разходите да става максимално лесно и автоматизирано. Xero пък се надява, че партньорството ще увеличи броя потребители, които ползват услугата. Curve също се надява да привлече потребители на Xero към своите предложения и свързването на двете приложение може да им позволи да постигнат това.

Leave a Reply

Your email address will not be published.