post

Българското представителство на литовската FinTech компания за платежни услуги и парични преводи беше един от участниците в Петата годишна логистична бизнес конференция “Логистични хоризонти 2025”.

 

Paysera България, като един от партньорите на тазгодишното издание на най-мащабното събитие в сферата на логистиката, представи на присъстващите и участниците в конференцията възможностите за оптимизация на разходите, които дружеството предлага в помощ на компаниите от сектора.

С Paysera, компании, чийто бизнес е свързан с чуждестранни контрагенти и на които често се налага да извършват международни преводи на малка стойност, може да намалят разходите си значително и да пестят по минимум 1000лв. на месец.”, разказа изпълнителния директор на българското дружество.

Услугите на компанията се отличават с бързина, удобство и в пъти по-изгодни условия в сравнение с традиционните методи за извършване на разплащания. През системата на Paysera, преводите в EUR към държава от ЕС са 0.15 EUR, а преводите в други валути и към други държави са 7 EUR.

Освен валутни преводи, компанията предлага и други платежни услуги като система за получаване на онлайн плащания в е-магазини, система за продажба на билети онлайн, VISA дебитна карта, изгодна за разплащания в чужбина, мобилни плащания и други.

Paysera предлага услугите си в 184 държави и в над 25 валути като компанията е лидер в сферата на платежните услуги сред Балтийските страни вече 13 години.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.