post

Преди няколко седмици Kodak изненада с решението си да пусне своя криптовалута и платформа за защита на авторските права на снимките. Компанията кръсти валутата си KodakCoin и трябваше да тръгне на 31-ви януари, но това не се случи.

Kodak обяви, че отлага пускането на KodakCoin с няколко седмици, съобщава CoinDesk. Причината е удължаването на процеса, който проверява дали хората, които искат да инвестират в KodakCoin от САЩ, всъщност отговарят на изискванията. А те са, че трябва да имат активи на стойност поне 1 млн. долара или годишен доход поне 200 000 долара.

Преди 31-ви, Kodak направи предварителна продажба на 8 млн. единици KodakCoin, която завърши успешно. Компанията казва, че със самата платформа и технология няма проблеми. Има много голям интерес към нея, което забавя процеса на проверка докато бъдат разгледани всички желаещи да участва. Kodak очаква това да отнеме няколко седмици и ще обяви нова дата за ICO и началото на KodakCoin, когато наближи края на проверките на инвеститорите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.