post

Paysera LT създава поредица от сравнителни анализи на условията по своите услуги с тези на други популярни системи като PayPal, Eventbrite и Revolut.

Литовската FinTech компания за платежни услуги и парични преводи Paysera LT, е лидер на пазара на международните преводи и платежните услуги сред Балтийските страни. В последните години, компанията набира все повече популярност в страни от цяла Европа, Азия, Южна Америка и Африка и потребителите на системата глобално са над 300 000.

Компанията предлага специализирани платежни решения за собственици на онлайн магазини, които са значително по-изгодна алтернатива на популярната най-вече в САЩ и Канада и някои азиатски страни платежна система PayPal. С цел да бъде от помощ на онлайн търговците, Paysera създаде сравнителен анализ на предимствата и недостатъците на PayPal спрямо системата на Paysera, в който се сравняват основните критерии, които оказват влияние върху решението за избор на платежна система, като такси и комисионни, възможни методи на плащане, валути и валутни курсове и др.

Благодарение на тези данни, представителите на сектора на електронната търговия могат да сравнят условията на различните доставчици на платежни услуги и да изберат най-подходящото решение за своите нужди.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.