От м. септември 2017г., литовското FinTech дружество за елекронни пари Paysera LT, предлага на своите клиенти нова визия на VISA дебитната си карта.

 

В началото на есенния сезон, компанията за платежни услуги, обяви, че VISA картата, която предлага на своите клиенти вече е с нов дизайн – различен за индивидуални и за бизнес клиенти, както и с нови функционалности.

С вградената NFC технология, картата ще предлага безконтактни плащания единствено чрез доближаването й до устройството-четец, без да е необходимо въвеждането на PIN код.

Друга новост, която компанията предлага, е възможност за проследяване на доставката на карта чрез регистрирана пощенска услуга, което позволява на потребителите да проверяват статуса на поръчката си във всеки един момент.

Условия на VISA картата

VISA картата на Paysera предлага изгодни условия за разплащания в чужбина – без такса за плащане с карта в евро в търговски обекти и 1 евро фиксирана такса за теглене на пари в брой на банкомат в чужбина. Лимитите на операциите са до 10 000 евро при плащане с карта и до 600 евро за теглене в брой на банкомат на ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.