post

Финтех стартъпът Revoult пусна международна медицинска и стоматологична застраховка, за която потребителите могат да се абонират чрез приложението.

Най-приятната възможност е, че можете да направите настройката и да забравите за нея, тъй като Revoult използва данните за местоположението на устройството ви, за да включва и изключва автоматчино застрахователното покритие.

По подразбилане застраховката струва 1 паунд на ден, за медицински и стоматологични услуги, но можете да добавите опция за зимни спортове и да застраховате семейството и приятелите си. Ако прекарвате седмици или месеци в чужбина, Revoult ще закрие застраховката след определен период, но можете да платите фиксирана предварително сума за цялата година.

Стартъпът бавно изгражда застрахователен център, който контролира всички видове застрахователни нужди през приложението и това е хитро, тъй като за целта единствено се удържат средства от сметката ви, без да е нужно да въвеждате отново номера на картата си. Новите функции се умножават завидно бързо, а самата услуга вече е много повече от предплатена MasterCard с опция за превалутиране. Чрез нея можете да търгувате с криптовалута, да получавате пари по собствен IBAN, да поискате заем и прочие, а Revoult се превръща в сериозна банкова алтернатива.

Leave a Reply

Your email address will not be published.