post

След като Square предостави безплатна дебитна карта, която е обвързана с приложението й Square Cash, беше въпрос на време Venmo да направи нещо подобно.

Днес научихме, че компанията кани някои от потребителите на бета програмата й да получат своята безплатна дебитна карта, свързана със сметката им в едноименното приложение. Те ще могат да я използват в магазините и онлайн, като обикновена банкова карта, а изразходваните средства ще бъдат дебитирани от акаунта във Venmo.

За момента са разпратени ограничен брой покани за тестване на новите карти, за да може да се сондира мнението на потребителите, след като подобни тестове вече имаше сред служителите на компанията.

Ако отговаряте на условията за получаване, при отваряна на самото приложение в горната част на екрана ще се появи покана, а процесът на регистрация е бърз и лесен. Картата не се облага с такса, просто трябва да изберете метод на резервно презареждане от банкова сметка, който ще се използва в случай, че салдото в акаунта ви е недостатъчно за покупката. Самите карти са Visa Debit, издадени от Metropolitan Commercial Bank, чрез Shift Financial, която поддържа физическите и виртуални карти на доставчиците на платежни услуги.

Дизайнът на тестовите карти е малко грозноват, на според компанията той не е финален и когато услугата стане официална, ще бъде променен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.