post

Джон Макафи отново привлече вниманието с дръзки прогнози. На фона на проблемите на Bitcoin и загубата на около $10 000 от цената си в рамките на месец, Макафи смята, че бъдещето на криптовалутата остава още по-добро. Той прогнозира, че до 2020 г. Bitcoin ще достигне цена от $1 млн. съобщава CCN.

През ноември миналата година Макафи заяви, че Bitcoin ще достигне поне $500 000 до 2020 г. Сега той удвоява прогнозата си. Макафи твърди, че неговият модел на изчисления предвидил, че Bitcoin ще достигне само $5000 към края на 2017 г.

“Много хора ме питат дали моят облог, че ще си изям онази работа, ако Bitcoin не достигне $1 млн. до края на 2020 г. важи. Абсолютно! Това е облог, който не мога да загубя. Използвайте главите си, хора! Използвайте числата, които криптохората познават добре”, пише Макафи.

Той казва, че сегашният срив е естествена част от процеса. “Всички възходящи тенденции имат и спадове, понякога стотици. Имайте топки!”, пише още Макафи в типичния си стил. Той прогнозира и цена на Bitcoin от около $15 000 през март т.г.

“Хора, научете пазара! Цената на Bitcoin днес е по-висока спрямо само три месеца назад. В дългосрочен план тя все още се покачва. Забравете за тези краткосрочни възходи и падения. Ако сте краткосрочен инвеститор, трябва да сте по-сериозни”, пише още Макафи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.