post

Приложението Robinhood позволяза покупка и продажба на Bitcoin и Ethereum без допълнителни такси и комисионни, както и проследяване на цената и новините около 14 валути, сред които Litecoin и Ripple.

Robinhood вече има над 3 милиона потребители и продължава да увеличава броя им, а комбинирането му с традиционните акции, ETF и опции за търговия, може да доведе до допълнително привличане на клиенти за криптовалутите.

Как работи приложението? Можете да зададете трансакция от свързанат банкова сметка и да обозначите 24 часовия прозорец за търговия. След като зададете поръчката, Robinhood дава прогнозна цена, свързана с различни места за търговия, борси и пазарни центрове, за да можете да изберете най-приемливата. Ако не може да изпълни зададените параметри, приложението ще ви уведоми, когато това стане възможно. В случай, че цената се покачи или спадне, можете да поставите лимит, при който автоматично да купувате или продавате. Списъкът валути, които могат да се следят чрез приложението съдържа Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Ethereum Classic, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Bitcoin Gold, OmiseGo, NEO, Lisk и Dogecoin, но за търговия все още се предлагат само първите две.

Компанията се е погрижила да добави и опции за двуфакторно удостоверяване, включващи интеграция на приложението с други такива за идентификация, гарантирайки защита на средствата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.