post

Apple пусна нова серия клипове, в които демонстрира как се използва платежната услуга Apple Pay Cash, която ще бъде добавена скоро с някой от бъдещите ъпдейти на операционната система.

За съжаление първият клип, в който подробно се разясняваше как се работи с услугата, скоро след това беше свален от компанията по неизвестни причини, но в останалите два можете да видите как се добавя карта в приложението Wallet и как се използва тя за разплащания в магазините.

Видео уроците са кратки, създадени с присъщата за компанията акуратност и са насочени към тези, които използват Apple Pay.

След като Apple Pay Cash стане достъпна в следващите месеци, ще е нужно само да отворите iMessage, да докоснете Apple Pay и да въведете сумата, която искате да изпратите на отсрещната страна. Трансакцията ще може да се потвърди и с новата функция Face ID, която е налична единствено за iPhone X, оборудван със система за лицево разпознаване. Десетият юбилеен модел ще се появи по магазините на 3 ноември и може би тогава компанията ще пусне Apple Pay Cash за своите фенове.

Leave a Reply

Your email address will not be published.