post

Слуховете за това, кога Apple Pay ще дойде в Германия, датират още от миналата година, когато преговорите между Apple и немските банки бяха твърде противоречиви, поради разногласията по отношение на таксите и контрола.

Последният от тях се появи през май, предполагайки, че ApplePay ще старитра в страната през есента или зимата, но сега нова информация от читетел на MacRumors предоставя потенциелен знак, че Apple се подготвя да въведе своята мобилна платежна система в Германия много скоро.

Настройвайки своя нов Apple Watch за петата бета версия на iOS 11, разработчикът Филип Ебенер получи възможностат да добави немска банкова карта към Apple Pay за пръв път. Ебенер съобщава, че преди това не е могъл да регистрира нито една от картите си в системата, но фактът, че функцията е частично активирана предполага, че тя ще заработи с официалното пускане на iOS 11 и watchOS 4 следващия месец. Тогава ще се проведе голямото събити, на което компанията ще разкрие новото поколение iPhone, а според редица слухове и нов Apple Watch с поддръжка на LTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.