post

След няколко дни на големи спадове, пазарите на криптовалути отново започнаха да растат. А според един от водещите анализатори на Goldman Sachs, Bitcoin ще прехвърли $3600, но инвеститорите, ще трябва да са търпеливи, съобщава CoinTelegraph.

Шеба Джафари е известна със своите прогнози за финансовите пазари.  В началото на месеца тя прогнозира, че цените на Bitcoin ще прехвърлят $4000, което доведе и до техния ръст. След това обаче пазарът влезе в корекция и загуби милиарди от капитализацията си.

Според Джафари това е очаквано. Тя дори прогнозира, че има потенциал за още едно подобно падане на цените и достигането им до рамките на $1700 – $1800. След това обаче тя смята, че ще има период на продължителен възход на цените.

Джафари прогнозира, че растежът ще върне Bitcoin на минимум $2988, с потенциал да достигне $3691. Преди това да се случи обаче пред Bitcoin стои голямо изпитание. На 1-ви август в сила ще влезе новият стандарт Segwit, който е част от диспута между привържениците на критповалутата. Ако той не бъде приет от всички, това може да доведе до потенциалното разцепване на Bitcoin на две валути и поредна голяма корекция на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.