post

На 20 април една от водещите FinTech компании на българския пазар Paysera България ще проведе бизнес среща с фирми от област Благоевград, посветена на иновациите във финансовия сектор, как те помагат на бизнесите и кои са новите методи за извършване на платежни операции. Бизнес срещата ще се проведе в четвъртък, 20 април, от 17:00 ч., в конферентната зала на хотел „Монте Кристо”.

Paysera България е глобална платформа за парични преводи и платежни услуги, която предлага изгодни международни валутни преводи със своето модерно онлайн решение. Международните валутни преводи през онлайн системата на Paysera се извършват за 0.15 EUR за преводи в EUR в ЕС и 3.25 EUR за преводи извън ЕС за компании, независимо от стойността на трасфера. За физически лица, първите 30 бр. преводи всеки месец за напълно безплатни. Друго предимство на системата е бързината, с която се извършват трансакциите – обикновено в рамките на деня, а нерядко и за 2-3 часа за преводи в EUR в ЕС.

Екипът на Paysera България ще запознае посетителите с това как могат да плащат почти 100 пъти по-малко за международни преводи и да пестят време и средства за своя бизнес – до 1000лв. всеки месец от такси за международни преводи, и да инвестират тези средства в своето развитие и конкурентоспособност.

Освен изгодните международни преводи, Paysera България ще разкаже на предприемачите и за специализираните платежни услуги за търговци, като портал за онлайн плащания за е-магазини с банкови сметки, карти, SMS и др.; система за продажба на електронни билети за събития, както и международна VISA карта, за изгодни разплащания в EUR в чужбина и за теглене за пари в брой от банкомат.

За Paysera

Paysera е дружество за електронни пари с лиценз от Централната банка на Литва, който дава право да извършва дейности по емитиране на електронни пари и предоставяне на платежни услуги на територията на ЕС. Paysera е регистрирана в Публичния регистър на дружества за електронни пари, съгласно Наредба № 16 на БНБ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.