post

Глобалната финтех платформа Airwallex обяви пускането на своето приложение за приемане на онлайн плащания в Shopify. Платежният портал ще може да се използва от търговците с електронни магазини в платформата на Shopify. Новото приложение позволява приемане на плащания с различни методи – банкови карти Visa, Mastercard и UnionPay, над 30 други локални метода, използвани в Азиатско-Тихоокеанския регион и Европа, като GrabPay, WeChat и Bancontact.

“Изключително щастливи сме, че нашето решение за приемане на онлайн плащания вече ще е достъпно в Shopify, помагайки на търговците да предложат лесно и удобно клиентско преживяване в процеса по плащане“, каза Рави Адусумили, старши вицепрезидент за партньорствата в Airwallex. “Приложението ни е едно от многото решения, които създадохме в помощ на търговците за трансграничните плащания. В този случай, използвайки своя акаунт в Airwallex, собствениците на електронни магазини получават достъп до множество методи за плащане както на глобално, така и на локално ниво.“

В допълнение, търговците с платежен портал от Airwallex могат да приемат плащания в 7+ основни валути, включително щатски долари, като по този начин не се налага да обменят валути.

Leave a Reply

Your email address will not be published.