post

Една от водещите компания в областта на P2P кредитирането – iuvo, достигна до впечатляващата позиция Runner-up (първи подгласник) в категория People’s Choice (Избор на потребителите) в престижните AltFi Awards. Повече от десетилетие вече AltFi Awards са барометър за успех сред водещите финтех компании и такива за алтернативно финансиране в Европа. Отличията ще бъдат връчени на специална церемония в Лондон през декември.

За една година удвоихме резултатите си по основните ни показатели за успех като привлечени клиенти, активни потребители, вложени суми, листнати кредити и т.н. Следим поведението на своите инвеститори и се стремим да предвиждаме техните нужди и тенденциите на пазара, за да развиваме продукти и решения, които отговарят адекватно на изискванията на потребителите ни и на пазара“ сподели Ивайло Иванов.

Само за 2019-та година сумата на инвестициите в iuvo се е увеличила с 406%, а броят на инвеститорите – с 286%. Компанията вече е в Топ 3 по пазарен дял в континентална Европа според най-големия анализаторски сайт за алтернативни финанси Brismo.

Междувременно изпълнителният директор на iuvo Ивайло Иванов беше панелист за пореден път в AltFi Berlin Summit 2019 в панела „Myth Or Reality? Alternative Lending Has Entered The Mainstream“ („Мит или реалност? Алтернативният лендинг вече е мейнстрийм).

Най-горещите теми, обсъждани на форума, отново бяха P2P lending и дигиталните банки можете да видите в блога на iuvo. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.