post

Новата Myer кредитна карта е първата австралийска търговска марка на Visa, която позволява плащане чрез Android Pay и Apple Pay. Кредитната карта, издадена от Macquarie Bank, ще позволи на клиентите да използват дигиталните портфейли в телефоните си, за да платят чрез една от двете мобилни платежни услуги. Те ще разполагат и с набор функци за сигурност и инструмент за следене на бюджета, чрез приложението Myer Credit Card, което ще улесни проследяването и управлението на разходите.

Кредитната карта Myer работи на базата на наградна система, при която клиентите могат да получават неограничени кредити за пазаруване, отговарящи на условията за покупка в Myer, когато предоставят номера на картата си. След въвеждането на новата регулаторна рамка на RBA, много от картите на пазара затегнаха условията по наградните си програми, чрез поставяне на таван на точките, които могат да бъдат спечелени, но Myer изпреварва тенденциите, като предлага един кредит срещу един долар, похарчен от картата, а тези кредити се превръщат във 20 доларови ваучери на всеки 2000 точки. Със сравнително ниската си годишна такса от 69 долара, картата Myer е привлекателна възможнаст за потребителите, които използват кредитни карти при ежедневните си покупки и особено за тези от тях, кито пазаруват във филиалите на компанията.

Таксата не се удържа през първата година, а за клиентите е важно да изплащат цялото салдо по картата всеки месец, за да нямат такси и лихви, които биха стопили натрупаните кредити.

Leave a Reply

Your email address will not be published.